torsdag 12. april 2012

Zumbathon®

5. mai er det endelig klart for SiB sitt første Zumbathon®.

Vi håper at så mange som mulig vil være med oss i idrettshallen for hele tre timer med Zumba®. Inntektene går uavkortet til foreldreløse barn og unge i Etiopia. De fleste av våre Zumba®instruktører vil være med på å gjøre denne dagen uforglemmelig! Nye og gamle koreografier, Teamteach, Zumba®battles, m.m vil sette deg i stemning og gi deg en fantastisk treningsopplevelse.

Det er i samarbeid med blant annet Knarvikmila at SiB idrett hjelper til med å skaffe midler Afrikaprosjektet. Knarvikmila/Fjord Norway Half Maraton og Great Ethiopian Run har de siste fem år jobbet for å skaffe penger til utdanning for foreldreløse barn og unge i Etiopia.


Haile Gebrselassie, som er en av de desidert mest kjente og medaljeterte Olympisk og Verdens langdistansemestre gjennom tidene, står bak prosjektet og pengene blir kanalisert til UNICEF som er ansvarlig for tiltaket. I løpet av de 5 årene som prosjektet har eksistert, er det blant annet bygget en skole for jenter i Etiopia, og med ingen bruk av noen som helst mellomledd går alle pengene uavkortet inn i prosjektet.


Billetter selges i resepsjonen på Studentsenteret og koster kr. 100.- per person. Ta med deg venner, familie og bekjente – arrangementet er åpent for alle!

Sett av formiddagen og vær med å støtte Great Ethiopian Run!

Tid: Lørdag 5. mai kl. 12 - 15
Sted: Studentsenteret, Parkveien 1

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar