fredag 2. mars 2012

Keiser M3®


Vi er stolte over å presentere våre nye sykler - Keiser M3®


Alle sentrene har nå fått de nye syklene på plass og vi håper dere er like begeistret som oss. I den forbindelse har vi lyst å høre DIN mening! Send oss tilbakemeldinger og / eller spørsmål her på bloggen, så vil vi svare fortløpende!



Ler mer om våre nye sykler på Keiser.com

Linn


6 kommentarer:

  1. synes de gamle sykklene var bedre for å være ærlig. Synes innstillingene på de nye er litt "rare". Kommer ikke langt nok frem med sete til så høyt som jeg vil ha styret, hvis du skjønner? :P hehe for til høyrer styret blir til lenger bort fra kroppen kommer det!?!

    SvarSlett
  2. Hei Anonym:-)

    De nye syklene er ganske anderledes enn de gamle og trenger nok litt "prøve og feile" før man finner korrekt innstilling. Da det på de gamle syklene ikke spilte noen rolle hvor høyt du hadde styret, påvrker styrets høyde mer på Keiser syklene. Foreslår at du har styret i høyde med setet, evnt litt høyere, og prøver å tilpasse setet deretter. Man skal være rimelig lav om setet skal være helt fremme. Jeg for min del er 1,63 høy og har setet på "3". Etter å ha prøvd meg litt frem er jeg nå veldig fornøyd.

    Snakk gjerne med instruktøren for hjelp om du trenger det:-)

    God helg fra Linn

    SvarSlett
  3. Jeg likte de gamle mye mye bedre. De var mer lik en ekte sykkel. Styret på de nye går ikke langt nok ned. Når jeg har styret på den laveste innstillingen er den likevel for høy for meg. Uansett hvor mange ganger jeg prøver, klarer jeg ikke å blir vant til de.
    Jeg håper dere tar vare på noen av de gamle som vi kan benytte på egenhånd ved tredemøllene. Ellers er jeg redd for at jeg kanskje kommer til å bytte treningssenter (noe jeg overhodet ikke har lyst til. Jeg elsker virkelig SIB). Sykling en stor del av treningen min, og dermed har spinningsykler, spesielt om høsten og vinteren, veldig mye å si for meg.

    SvarSlett
  4. Anonym, kan jeg få hjelpe deg med innstilling av sykkel?? Går du på timene mine? Før du gir opp håper jeg du vil gi meg en tjangs til å hjelpe! Send meg gjerne en mail på linn.eidsvik@sib.no så kan vi lage en avtale!!!

    Og, jeg skal sjekke ut om noen av de gamle syklene blir stående på senteret!!

    Linn

    SvarSlett
  5. Jeg liker de nye syklene!

    Tråkket er mye jevnere enn på de gamle syklene, det er så herlig! Innstillingene må man bare prøve og feile litt med i starten, synes det var uvant først, men nå har jeg funnet det som passer for meg. Desuten blir jeg utrolig motivert av å kunne følge med på watt og rpm ;)

    Eneste minus, er at spinningskoene henger utrolig godt fast på pedalen, (altså litt for godt fast)..mange som har satt fast klossen i pedalen og ikke fått den av igjen. Allerede nå , er det et par sykler på Studentsenteret som ikke kan brukes med spinningsko fordi der sitter igjen klosser...men ellers tommel opp for nye sykler!! :)

    SvarSlett
  6. Takk for hyggelig tilbakemelding R, ang sko og pedaler skal jeg bringe det videre til dem som driver med vedlikehold!

    Til alle: viktig at klossen under sitter godt fast og ikke er slark. Teite til skruene i ny og ne er altså viktig!

    Linn

    SvarSlett