onsdag 11. januar 2012

Personlig Trening

De siste årene er det blitt mer og mer vanlig å benytte seg av en Personlig Trener (PT). Da man på 90 tallet så at en PT hovedsaklig ble brukt av eliteutøvere, vet man nå at den enkelte mosjonist også har stort utbytte av å bruke en PT. Treningsbransjen generelt har satset på dette i mange år, med den hensikt å tilpasse trening til den enkeltes behov. En PT er kort fortalt en utdannet treningspartner som følger deg igjennom en hel treningsøkt! Man jobber ut ifra kundens behov og målsetning, og sammen når man sine - dine - mål!
Alle kan ha behov for en PT i kortere eller lengre perioder. Det er rett og slett en god investering for egen helse og eget velvære. Man kan få hjelp til vektreduksjon, øke i muskelmasse, øke styrken, løpe fortere, eller gå Stoltzen enda kjappere, bli kvitt lettere skjelett og muskelplager, øke motivasjon for egentrening og ikke minst; øke egen kunnskap om trening slik at man har større effekt av egentrening i fremtiden.
For å utdanne seg til Personlig Trener kan man velge enten Norges Idrettshøyskole -NIH eller Akademiet for Personlig Trening - AFPT. I SiB har vi Personlige Trenere fra begge steder, les mer om oss her: Personlige Trenere i SiB

For det skal sies - kroppen vår er et helt fantastisk maskineri som vi påvirker med alt vi gjør! Både av bevegelse, og mangel på bevegelse - og på inntak av næring, eller mangel på inntak av næring! Kroppen DIN blir det du gjør den til!!
Ta gjerne kontakt med en av oss for en uforpliktende prat, om du er nysgjerrig på å bruke PT!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar