lørdag 12. mai 2012

Bli kjent med Mette Ingeborg

Denne uken har jeg blitt bedre kjent med Mette Ingeborg S Aarrestad. Mette er 23 år og kommer fra Skien. Hun går andre året på elektronikkingeniørutdanning ved HiB. Mette er veldig glad i, og har bestandig drevet mye med musikk, bake, og holde seg i form (helst med Zumba®) og fjellturer!

Mette begynte hos oss i januar 2012 og jobber som Zumba® instruktør på Årstad. Mette ble hektet på Zumba® etter SiB startet med timer i 2011, og hun gjør omtrent ikke annet! Mette forteller at hun syntes det er en utrolig gøy måte å holde seg i form på, og for henne som alltid har vært redd for å ikke få til trinnene "like godt som naboen", er Zumba® helt genialt! "Det er så artig at man ikke tenker så veldig over hvordan det ser ut, eller hva de andre gjør annerledes", forteller Mette. Hun drømmer om å få holde på med Zumba® lenge OG håper at kundene trives på timene hennes! Hun har også lyst til å ta flere Zumba® kurs slik at hun lærer enda mer!

Det kjekkeste med jobben i SiB er at hun har blitt kjent med masse herlige mennesker, både kunder og kollegaer! Er jo selv helt ny, men føler jeg har blitt tatt veldig godt imot!


Et godt «Bergens tips» til nye studenter:
Bergen er mye mer enn bare sentrum, ta turen litt lenger ut og utforsk! Masse flotte turområder, og ikke minst litt nytt å oppleve.

Mette håper alle nyter tiden i Bergen så mye som hun gjør, og utnytt alle de tilbudene byen har å by på. Ta en utfordring...eller ti!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar